Ilmoittautuminen avoimen yliopiston opintoihin alkanut – nyt entistä laajempi kurssitarjonta!

Opiskele edullisemmin MVL ry:n jäsenhintaan avoimessa yliopistossa. Uusina opintoina lukuvuonna 2024-2025 ovat muun muassa

  • Kasvatustieteen perusopinnot 25 op, joka antaa valmiuksia mm. työelämän erilaisiin ohjaus- ja koulutustehtäviin sekä opettajan pedagogisiin opintoihin.
  • Henkilöstötyö ja johtaminen sosiaali- ja terveysalalla (25 op), joka sopii alan johtamistehtävistä ja kehittämisestä kiinnostuneille.

MVL tukee jäsenten omaehtoista opiskelua Aktiivi-instituutin ja Helsingin aikuisopiston yhteistyössä suomalaisten yliopistojen järjestämillä valituilla kursseilla. Tuki on 75 % kurssimaksusta, jolloin jäsenelle jää maksettavaksi 25 % maksusta + yliopiston rekisteröintimaksu.

Tutustu ja ilmoittaudu

Tulossa! Infotilaisuus verkossa 29.8.2024 klo 17.30-19.00 liittojen jäsenille

Jos haaveilet opintojen aloittamisesta, mutta aiemmista opinnoista on jo aikaa, korkeakouluopiskelu arveluttaa tai tuntuu ihan oudolta, tämä tilaisuus on erityisesti sinulle. Paikalla on Helsingin aikuisopiston/Aktiivi-Instituutin avoimen yliopisto-opintojen suunnittelija Marita Parkkonen sekä Vaasan avoimen yliopiston neuvonta- ja ohjauspalveluista Tiia Ahonen.

Lisätietoja: Koulutussuunnittelija Marita Parkkonen, marita.parkkonen@helao.fi, Avoimen yliopiston opinnot – Helsingin aikuisopisto (helao.fi)

Tervetuloa kysymään ja kuulemaan avoimessa yliopistossa opiskelusta!

Jäsenalennukseen oikeuttavat opinnot
MVL-Avoin yliopisto, kurssiluettelo 2024-2025