Opiskelijan jäsenhakemus

Meijerialan Ammattilaisten jäseneksi voivat liittyä meijeri- ja elintarvikealan opiskelijat.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 1,2 % verotettavasta ansiosta. Jäsenmaksuun sisältyy työttömyyskassan jäsenmaksu. Palkattomalta ajalta jäsen on oikeutettu jäsenmaksuvapautukseen. MVL:n opiskelijajäsenyys on maksuton opiskeluaikana. Jäsenmaksua maksetaan työssäoloajalta, kuten esimerkiksi palkallisesta työharjoittelelusta. Työssäoloaikana maksetut jäsenmaksut kerryttävät oikeutta ansiosidonnaiseen päivärahaan.

Lisätietoja ansiosidonnaisesta päivärahasta

MVL:n jäsenedut

MVL:n jäsenenä saat monia jäsenetuja kuten vapaa-ajan viettoon alennuksia ja erikoishintaisia palveluja yhteistyökumppaneiltamme.

MVLmobiili – sähköinen jäsenkortti

MVL:llä on käytössä sähköinen jäsenkortti – MVLmobiili. Sähköisen jäsenkortin vaatimukset ovat ajan tasalla oleva kännykkäpuhelinnumero, johon jäsenkortti voidaan lähettää, ja lisäksi älypuhelin. Puhelimen mallilla ja iällä ei ole merkitystä.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

    Äidinkieli *

    Opiskelupaikka *

    Ilmoita erostasi vanhaan työttömyyskassaan vasta kun olet tehnyt perintäsopimuksen työssäoppimis-/harjoittelupaikassasi

    MVL ry pitää jäsenrekisteriä sääntöjensä mukaisen toiminnan ylläpitämistä varten ja ajantasaisen EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Rekisterin jäsentiedot on koottu jäsenhakemusten tietojen perusteella. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

    Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin hakemuksestasi.