STTK:n vuosittainen henkilöstön edustajien Työn tulevaisuus -seminaari

3.10.2023 klo 10:00 - 17:00
Finnkino Tennispalatsi, Sali 2 toisessa kerroksessa. Käyntiosoite: Salomonkatu 15, Helsinki. Striimi: tapahtumapäivä striimataan ja linkki lähetetään viimeistään päivää ennen ilmoittautumisessa annettujen tietojen mukaan.

Työn tulevaisuus -koulutustapahtuma järjestetään joka syksy henkilöstönedustajille: luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille. Päivän kantavana teemana on sosiaalinen ja fyysinen turvallisuus työyhteisössä. Puheenvuorojen tehtävänä on antaa ideoita ja tukea työpaikolla toimimiseen

Seminaarin jälkeen on halukkaille vielä mahdollisuus jäädä iltaohjelmaan mukaan.
Työn tulevaisuus -seminaaripäivän iltaohjelma
Aika: tiistai 3.10. klo 17.30 – 20.30
Paikka: Helsingin opistotalo, Töölö
Käyntiosoite: Runeberginkatu 22-24, 00100 Helsinki

(Pääsisäänkäynti taloon sijaitsee Sammonkadun puolella ja se on esteetön sisäänpääsy taloon.)

Työn tulevaisuus -ohjelma herättää varmasti ajatuksia ja mikäs sen parempi kuin jatkaa keskustelua iltaohjelman parissa. Ilta on tehty vapaata verkostoitumista ajatellen. Nyt on siis hyvä hetki viimeistään tutustua muihin luottamusmiehiin ja työsuojeluvaltuutettuihin.
Illan aikana on luvassa tutustumista Aktiivi-Instituutin, Helsingin aikuisopiston ja TJS-Opintokeskuksen koulutustarjontaan. Nämä kaikki koulutusten tarjoajat ovat esittäytymässä ja kertomassa koulutusmahdollisuuksista. Kannattaa hyödyntää tilaisuus ja tavata kaikkia yhden illan aikana saman katon alla. Tarjolla on kevyttä syötävää ja juotavaa hyvän musiikin siivittämänä.

HUOM! Ilmoittautuminen HED-päivän tapahtumiin 15.9.2023 mennessä mvl@mvl.fi

Tapahtuman tiedot löytyvät osoitteesta www.sttk.fi/hed2023

Muistathan hyödyntää Cityshopparin edut

MVL:n jäsenetuna vuodelle 2024 saat Cityshopparin, jossa paljon erilaisia etuja, kuten esimerkiksi hienoja hotelli- ja majoitustarjouksia eri puolella Suomea.

Maitotalous jäsenlehti

Maitotalous on MVL:n jäsenlehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Uusimman Maitotalouden luet myös kätevästi verkossa.