MVL ry Etelä-Pohjanmaa ry-teatteri ja illallinen jäsenille

12.5.2023 klo 18:00
Seinäjoen kaupunginteatteri- The Addams Family musikaalikomedia

Esitys klo 18 ja illallinen klo 21:15 Holy Smokessa
– Sitovat ilmoittautumiset mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 31.3 mennessä sanna.tunkkari@valio.fi tai 0400311622. Ilmoita osallistutko molempiin vai ainoastaan teatteriin tai illalliselle. Jos olet tulossa illalliselle ilmoita myös samalla mahdolliset ruoka-aine allergiat
– Omavastuu 20eur / teatteri ja 20eur/ ruoka eli jos molempiin osallistut niin 40eur. Mahdollisuus myös avec ottaa mukaan jolloin avecilta molemmat 92eur tai vaan toinen aktiviteetti 46eur. 30 paikkaa alustavasti varattu. Yritetään saada lisää jos enemmän ilmoittautuneita.

Muistathan hyödyntää Cityshopparin edut

MVL:n jäsenetuna vuodelle 2024 saat Cityshopparin, jossa paljon erilaisia etuja, kuten esimerkiksi hienoja hotelli- ja majoitustarjouksia eri puolella Suomea.

Maitotalous jäsenlehti

Maitotalous on MVL:n jäsenlehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Uusimman Maitotalouden luet myös kätevästi verkossa.