Ylimääräinen liittokokous

11.11.2021 klo 14:00
Teams-kokous

Ylimääräisessä liittokokouksessa 11.11.2021 käsitellään esitys Meijerialan Ammattilaiset MVL ry:n sääntöjen 2 §:n (tarkoitus ja toiminnan laatu) muuttamiseksi. Esitys on hyväksytty kertaalleen 4.9.2021 etäliittokokouksessa ja se vaatii sääntöjen mukaan vielä toisen käsittelyn.

Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Osallistuminen

Kokoukseen on mahdollista osallistua vain tietoliikenneyhteyksin etänä. Kokoukseen osallistujalla tulee olla käytössään Internet-yhteydellä toimiva tietokone tai muu laite, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Huomioithan, että Internet-yhteytesi on toimiva.

Kokoukseen ilmoittautuneelle lähetetään sähköpostitse erillinen linkki liittokokoukseen osallistumista varten noin kahta päivää ennen liittokokouspäivää. Samassa viestissä on ohjeet kokoukseen osallistumisesta sekä linkki kokousasiakirjoihin. Liittokokouksen asiakirjat ovat myös nähtävissä MVLmobiilissa.

Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi sähköistä jäsenkorttia MVLmobiilia, voit tilata sen eAsioinnista

Mikäli sinulla on mitä tahansa liittokokoukseen liittyviä kysymyksiä, niin ole yhteydessä järjestöpäällikkö Ilona Snellmaniin, puh. 0400 675 468.

Muistathan hyödyntää Cityshopparin edut

MVL:n jäsenetuna vuodelle 2024 saat Cityshopparin, jossa paljon erilaisia etuja, kuten esimerkiksi hienoja hotelli- ja majoitustarjouksia eri puolella Suomea.

Maitotalous jäsenlehti

Maitotalous on MVL:n jäsenlehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Uusimman Maitotalouden luet myös kätevästi verkossa.