Polku Hotelli

Nuuksiossa sijaitsevassa Polku Hotellissa on kaikki mitä hyvään lomaan tarvitset. Tule valmiille aamiaiselle, käy luonnossa kävelemässä, sauno ja pulahda virkistävään veteen. Nauti hyviä illallisia. Tai vain nauti luonnon rauhasta.

Hotellissa on hyvä kuntosali, kaksi saunaa ja kota varattavissa. Hotellissa on eräoppaan palveluita, joogaa ja ennen kaikkea Nuuksion kansallispuiston luontopolut.

Polku Hotelli tarjoaa MVL:n jäsenille majoittumisista 20 %:n alennuksen. Alennuksen voi käyttää sopimuskaudella yhden kerran.

Mikäli MVL:n jäsen majoittuu vähintään kolme vuorokautta, majoittumisista tarjotaan 50 %:n alennus. Alennus on voimassa ainoastaan huippusesongin ulkopuolella 3.9.-22.12.2023 ja 2.1.-2.6.2024 välisinä aikoina. Alennuksen voi käyttää sopimuskaudella ainoastaan kerran.

Varaukset tehdään polkuhotel.com/mvl -verkkosivuilla alennuskoodeilla MVL20 ja MVL50. Ensimmäinen koskee 20% etua ja jälkimmäinen koskee 50% etua.

Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä tarjousta voi käyttää aiemmin tehtyihin tilauksiin. Tarjous on voimassa 2.6.2024 asti ja vain etukäteen polkuhotel.com -sivustolla tehtyihin tilauksiin. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätietoja polkuhotel.com/mvl