Levi Hotel Spa

MVL:n jäsenet saavat 40 % alennuksen Levi Hotel Span huonehinnasta. Alennus on voimassa myös Design Hotel Levin huoneissa. Jäsenalennus tulee koko huoneen hinnasta, kun vähintään yksi huoneessa majoittuvista kuuluu MVL:ään.

Hotellivaraukset

Jäsenalennus lasketaan varaushetkellä voimassa olevasta huonehinnasta, joka sisältää aamiaisen. Jäsenalennusta ei tule muista palveluista, kuten esimerkiksi kylpylä- ja ateriapalveluista. Eri aikoina jäsenille voi olla erikseen tarjouksia myös muista palveluista

Alennus ei koske erityishinnoiteltua majoitusta, kuten erikoistarjouksia, kesän retkihuoneita, eikä samassa yhteydessä voi käyttää muita mahdollisia alennuksia tai tarjouksia.

Varaus tehdään suoraan Levi Hotel Spa:han puhelimitse, sähköpostilla tai MVL:n kampanjakoodia käyttäen hotellin verkkokaupassa. Alennusta ei voida antaa esimerkiksi booking.com, hotels.com tai muiden sähköisten varauskanavien tai matkatoimistojen kautta tehtyihin varauksiin. Alennusta ei myöskään voida antaa, mikäli jäsen on tehnyt varauksen ilman kampanjakoodia hotellin verkkokaupasta.

MVL:n jäsenyys todistetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellin vastaanotossa näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia ja kuvallista henkilökorttia. Myös hotellin verkkokaupan kautta tehtyjen varausten jäsenhinnat vahvistetaan samalla tavalla vastaanotossa.

Varaukset:
Verkkokaupasta  www.levihotelspa.fi/jasenedut
kampanjakoodi PROMO818 
tai
puhelimitse 016 646 301 tai sähköpostitse hotelli@levihotelspa.fi

Levi Hotel Spa
Levintie 1590
99130 LEVI (Sirkka)