Linnanmäen ranneke MVL:n jäsenille etuhintaan

MVL:n jäsenet pääsevät hurvittelemaan Linnanmäelle edulliseen jäsenhintaan. Rannekkeen normaalihinta on 51 euroa. MVL:n jäsenenä saat itsellesi ja perheellesi Linnanmäen rannekkeen 35 euron etuhintaan tai jopa tätäkin edullisemmin, mikäli alueyhdistyksesi myöntää lisäalennusta.

Ranneke oikeuttaa pääsyn kaikkiin huvipuistolaitteisiin pituusrajat huomioiden. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitteella ja on voimassa kyseisen päivän. Ranneke on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa jälleenmyydä missään myyntikanavassa. Ranneke on voimassa koko kesäkauden aukioloaikoina 2024, pois lukien IIK-weektapahtuma syyskuussa.

Kuvat Jessi Ristilä ja Jessi Vidberg.

Ranneketilaukset tehdään oman alueyhdistyksen kautta 5.4.2024 mennessä.
Alueyhdistysten tiedot löytyvät osoitteesta www.mvl.fi/alueyhdistykset

Huom! MVL:n opiskelijajäsenet voivat tilata rannekkeita liiton toimistosta, mvl@mvl.fi.