Osallistu STOP nyt! -mielenosoitukseen 1.2.2024!

MVL:n jäsen,

MVL vastustaa maan hallituksen työelämä- ja sosiaaliturvaheikennyksiä ja pyrkii eri keinoin vaikuttamaan siihen, että heikennykset eivät toteutuisi. Osana näitä toimia MVL osallistuu Senaatintorin mielenosoitukseen.

STTK ja SAK järjestävät 1.2.2024 Senaatintorilla mielenosoituksen hallituksen työelämäheikennyksiä vastaan. Haluatko ja pystytkö osallistumaan
STOP nyt! -mielenosoitukseen hallituksen työelämäheikennyksiä ja sosiaaliturvan leikkauksia vastaan? MVL:n jäsenet voivat osallistua mielenosoitukseen omalla vapaa-ajallaan.

Tarkempaa tietoa mielenosoituksesta löydät täältä »
Ilmoittautuminen bussikuljetuksiin täällä »

Mikäli osallistut, laita siitä tieto järjestöpäällikkö Ilona Snellmanille (ilona.snellman@mvl.fi) ja toiminnanjohtaja Markku Salomaalle (markku.salomaa@mvl.fi). Tarkoitus on, että näkisimme kahvien merkeissä ennen mielenosoitusta myöhemmin sovittavassa paikassa Senaatintorin lähellä.