Vuoden 2024 jäsenmaksu – maksamalla jäsenmaksusi varmistat etusi

Meijerialan Ammattilaiset MVL ry:n jäsenmaksu vuonna 2024 on 1,2 % verotettavasta palkkatulosta luontoisetuineen, kuitenkin enintään 54 euroa/kk. Jäsenmaksuun sisältyy Työttömyyskassa Aarian jäsenmaksu. Työttömät eivät maksa liiton jäsenmaksua. Opiskelijajäsenet maksavat jäsenmaksua harjoitteluajan palkasta.

Mitä jäsenmaksu sisältää

Työttömyysturvan lisäksi MVL:n jäsenmaksuun sisältyy muitakin palveluja ja jäsenetuja, kuten vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus aina sen vakuutuskauden loppuun, kun täyttää 70 vuotta, Maitotalous-lehden vuosikerta sekä majoitusetuja. Jäsenedut löydät kohdasta Palvelut ja edut.

Maksuton opiskelijajäsenyys

MVL:n opiskelijajäsenyys on maksuton opiskeluaikana. Jäsenmaksua maksetaan työssäoloajalta, kuten esimerkiksi palkallisesta työharjoittelusta. Työssäoloaikana maksetut jäsenmaksut kerryttävät oikeutta ansiosidonnaiseen päivärahaan.

Eläkeläisten jäsenmaksu

Eläkeläisjäsenten jäsenmaksu on 40 euroa 70-vuotiailta ja sitä nuoremmilta eläkeläisjäseniltä. Jäsenmaksuun sisältyvät kaikki MVL:n jäsenedut, kuten vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus. Yli 70-vuotiaiden vapaaehtoinen jäsenmaksu on 10 euroa. Huom! Muistathan ilmoittaa liittoon, kun jäät eläkkeelle: www.mvl.fi/elakkeelle

Jäsenmaksuvapautus

Palkattomalta ajalta jäsen on oikeutettu jäsenmaksuvapautukseen. Työttömät eivät maksa liiton jäsenmaksua. Jäsenmaksuvapautukseen oikeuttavat myös asepalvelus, vanhempainvapaa, opiskelu tai Kelan sairaspäiväraha kyseiseltä ajalta.

Muuttuivatko jäsen- tai yhteystietosi?

Muista ilmoittaa liittoon aina, kun jäsentietoihisi tai yhteystietoihisi tulee muutoksia: vaihdat työpaikkaa, jäät vanhempainvapaalle, jäät työttömäksi tai olet oikeutettu jäsenmaksuvapautukseen. Voit ilmoittaa muutoksista kätevästi eAsioinnissa tai sähköpostitse mvl@mvl.fi.

Siirryitkö eläkkeelle?

Muistahan ilmoittaa liittoon siirtyessäsi eläkkeelle. Voit tehdä ilmoituksen osoitteessa www.mvl.fi/elakkeelle
Tarvittaessa voit ilmoittaa asiasta myös sähköpostilla mvl@mvl.fi tai puhelimitse,
(09) 6156 611.

Jäsenmaksun maksaminen

Tarkista palkkalaskelmastasi, että työnantajasi on pidättänyt palkastasi MVL:lle tilitettävän jäsenmaksun.

Mikäli maksat jäsenmaksusi itse, maksa se kuukausittain tai neljännesvuosittain jäsenmaksutilille Danske Bank FI97 8000 1500 0801 56. Ilmoita aina nimesi, henkilötunnuksesi ja ajanjakso, miltä maksat jäsenmaksun tai tilaa maksuviitteet Jeanette Pitkäseltä, puh. (09) 615 6611 tai jeanette.pitkanen@mvl.fi.