Tuottavuustyöryhmän Tuottavuutta laineilla -laivaseminaari 8.-10.2.2024 M/S Silja Symphony

Toimihenkilöiden tuottavuustyöryhmä järjestää jo perinteiseksi muodostuneen seminaariristeilyn 8.-10.2.2024 Helsingistä Tukholmaan ja takaisin m/s Silja Symphonylla.

Tuottavuustyöryhmään kuuluvat Finanssiala ry, Elintarviketeollisuusliitto ry, Kemianteollisuus ry, STTK ry, Ammattiliitto Pro ry, Palta ry, Meijerialan Ammattilaiset ry, Energiateollisuus ry ja Teknologiateollisuus ry.

Seminaarin teemoina ovat mm.
• muutosten johtaminen
• tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittäminen verkostoissa
• yrityskohtainen sopiminen.

Seminaari on tarkoitettu yritys- ja henkilöstöjohdolle, tuottavuuden kehittämisestä vastaaville, kehittämistyöryhmien jäsenille sekä toimihenkilöiden edustajille.

Hinta ja Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu on 450 € yhden hengen A-luokan hytissä (alv 0 %). Hintaan sisältyy seminaariohjelma, aineisto, laivamatka, majoitus sekä ohjelmaan merkityt ateriat ruokajuomineen. Peruutusten laskutuksessa noudatamme laivayhtiön peruutusehtoja.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 8.1.2024 TÄSTÄ

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit jakaa tätä kutsua aiheesta kiinnostuneelle kollegallesi.

Maksamalla lähettämämme laskun eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi tuottavuusristeilyllä!

Huom!
MVL ei ole sopinut osallistumisesta työnantajien kanssa, joten jos olet kiinnostunut tapahtumasta, niin siitä ja sen kustannuksista tulee sopia työnantajan kanssa.

Tervetuloa mukaan!