Vuoden 2023 jäsenmaksu – uutta jäsenmaksukatto

Meijerialan Ammattilaiset MVL ry:n jäsenmaksu vuonna 2023 on 1,2 % verotettavasta palkkatulosta luontoisetuineen, kuitenkin enintään 54 euroa/kk. Jäsenmaksuun sisältyy työttömyyskassan jäsenmaksu. Palkattomalta ajalta jäsen on oikeutettu jäsenmaksuvapautukseen.

MVL:n opiskelijajäsenyys on maksuton opiskeluaikana. Jäsenmaksua maksetaan työssäoloajalta, kuten esimerkiksi palkallisesta työharjoittelusta. Työssäoloaikana maksetut jäsenmaksut kerryttävät oikeutta ansiosidonnaiseen päivärahaan.

Eläkeläisjäsenten jäsenmaksu on 40 euroa 70-vuotiailta ja sitä nuoremmilta eläkeläisjäseniltä.

Työttömyysturvan lisäksi MVL:n jäsenmaksuun sisältyy muitakin jäsenetuja, kuten vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus aina sen vakuutuskauden loppuun, kun täyttää 70 vuotta, Maitotalous-lehden vuosikerta sekä majoitusetuja.

Oletko oikeutettu jäsenmaksuvapautukseen?

Asepalvelus, äitiysloma, hoitovapaa, vanhempainvapaa, opiskelu tai Kelan pitkäaikainen sairaspäiväraha oikeuttavat jäsenmaksuvapautukseen kyseiseltä ajalta. Muista ilmoittaa näistä ja muista jäsentietomuutoksistasi välittömästi liittoon.

Voit muuttaa jäsentietojasi helposti eAsioinnissa