Tuottavuutta yhteistyöllä laivaseminaari 31.3.-2.4.2022

M/S Silja Serenade Helsinki – Tukholma – Helsinki

Tuottavuustyöryhmä järjestää perinteisen Tuottavuutta yhteistyöllä -laivaseminaarin. Työryhmään kuuluvat Finanssiala ry, Elintarviketeollisuusliitto ry, Kemianteollisuus ry, STTK ry, Ammattiliitto Pro ry, Palta ry, Meijerialan Ammattilaiset ry, Energiateollisuus ry ja Teknologiateollisuus ry.

Seminaarissa käsitellään ajankohtaisia aiheita työhyvinvoinnin kehittämisestä palvelumuotoilun keinoin, uusista työntekemisen tavoista ja paikallisen sopimisen tuulista, työstä ja terveydestä sekä työyhteisösovittelusta.

Huom! MVL ei ole sopinut osallistumisesta työnantajien kanssa, joten jos olet kiinnostunut tapahtumasta, niin siitä ja sen kustannuksista tulee sopia työnantajan kanssa.

Ilmoittaudu tästä 27.2.2022 mennessä