Helsingin Meijerialan Ammattilaisten syyskokous

29.10.2022 klo 16:00
ravintola Saslik, Neitsytpolku 12, Helsinki

Kokouksessa käsitellään säännöissä määritetyt syyskokouksen asiat sekä päätetään alueyhdistyksen uusista säännöistä.

Kokouksen jälkeen nautitaan maittava illallinen alkaen klo 18.00, jonka omavastuu 10 €.

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 19.10.2022 alueyhdistyksen puheenjohtajan sähköpostiin jokinen.silja@kolumbus.fi

Kerro ilmoittautuessasi:
• Halukkuutesi tulla ehdotetuksi johtokunnan jäseneksi tai varajäseneksi, toiminnantarkastajaksi tai varajäseneksi erovuorossa olevien tilalle.
• Mihin kaikkeen osallistut: kokous, ruokailu.
• Valitsemasi alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka
• Ilmoita myös erityisruokavaliot ja allergiat.
Maksu suoritetaan etukäteen. Kerhon tilinumero ja viite laitetaan tapahtumaan ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

Illallisen vaihtoehdot

ALKURUOKIA
• Herkkutattipelmenit, yrttismetana ja köynnöskrassisalaatti L
• Bortštš-keitto, rakuunabriossi ja smetana L,(G)
• Juureen leivottu, lämmin valkosipulileipä
PÄÄRUOKIA
Kaikki pääruoat tarjoillaan parilalta runsaiden lisukkeiden kera:
mm. paahdettu juuriselleri, kirvelimaustettu perunasalaatti, sipuli- fenkoli-tomaattisalaatti,
rakuunamaustetut väriporkkanat, katajanmarjahapankaali ja valkosipuliperunat
• Sammella täytetty lohi ja rapukaviaarikastike L,(G)
hapankaaliperunakroketti ja piparjuurikurkkua
• Tattijuliennella gratinoitu vuohenjuusto-punajuuripiirakka L
grillattu musta valkosipuli-portobello ja kirvelilumi
• Kanaa Kiev L
sitruuna-lehtipersiljavoilla täytetty rapea kananpojan filee, fenkolinsiemen-etikkatorvisienet
• Repinin maustehärkä ja punajuurimarinoitu valkosipuli L,G
paahdettu härän ulkofile, maustekurkku-paprikakastike ja pippurismetana
JÄLKIRUOKIA
• Uunijäätelö Katariina Suurelle L, (G)
Romanovin mansikat ja portviinisiirappi
• Sašlikin pavlova L,G 13,50
mustikkamarenki, kirsikkamousse ja Zubrowka-karamellisoitu omena

Syyskokouskutsu 2022 (pdf)
Syyskokouskutsu

Kaikki mukaan viettämään mukavaa lauantaita kokouksen ja hyvän ruuan merkeissä!
Tervetuloa! Johtokunta

Muistathan hyödyntää majoitusetukohteet

MVL:n jäsenetuna sinulla on käytössäsi hienoja hotelli- ja majoitustarjouksia eri puolella Suomea.

Maitotalous jäsenlehti

Maitotalous on MVL:n jäsenlehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Uusimman Maitotalouden luet myös kätevästi verkossa.