Teboil

Meijerialan Ammattilaisten jäsenkortilla saat Teboil-asemilla tankatessasi alennusta, joka on koodattu kortin magneettiraitaan. Alennuksen saa kaikilta Teboil-huoltamoilta- ja automaattiasemilta Teboil Express
-automaattiasemia lukuun ottamatta.

Saat alennusta bensiinistä ja dieselöljystä 2,1 senttiä/litra sekä 10 % voiteluaineista (ei koske yli 10 litran astioita), 5% nestekaasusta (täyttö), 5% pesuista sekä 5% autokemikaaleista näyttämällä jäsenkorttisi kassalla ennen maksua tai syöttämällä se automaattiin ennen maksuvälinettä.

Teboil tarjoaa Meijerialan Ammattilaisille myös Teboil-maksuaikakorttia. Teboilin maksuaikakortilla suoritetuista ostoista liiton jäsenet saavat 2,2 senttiä/litra alennusta bensiinistä ja dieselöljystä, 5 % nestekaasusta ja 10 % voiteluaineista (ei koske yli 10 litran astioita). Alennus lasketaan asemalla ostohetkellä voimassaolevista hinnoista ja alennuksen saa laskutuksen yhteydessä. Maksuaikakortilla suoritetut ostot veloitetaan kerran kuukaudessa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 1,35 €/lasku. Hakemuksen saat lähimmältä Teboil-huoltamolta tai korttipalvelut-numerosta 020 470 0911. Mikäli sinulla on jo Teboilin maksuaikakortti, ota alennuksen saamiseksi yhteyttä edellä mainittuun numeroon. Katso lisää www.teboil.fi/liitto.