Jäsenesittelyssä Nina Heinilä

Nina Heinilä työskentelee Valion T & K:ssa erotusteknologian tutkimusassistenttina. Työtehtäviä on paljon ja se onkin Ninan mielestä parasta, ettei yksikään työpäivä ole samanlainen. Nina toimii myös työpaikkansa luottamusmiehenä edustaen Valion tuotekehitys- ja tutkimusassistentteja sekä T&K:n ja pääkonttorin kunnossapitäjiä.

Nina Heinilä viettää kesää perheensä ja ystäviensä kanssa muun muassa tekemällä kesäretkiä. Kuvaaja Ella Aitta.

”Työtehtäviini kuuluu erotusteknologian tutkimustyö, erityisesti pilot-koejot suodatuslaitteilla, laitteiden ylläpito sekä koulutus. Teen myös pilot-mittakaavalaitteistoilla jauhetutkimustyötä sekä jauheiden fysikaalisten ominaisuuksien tutkimusta. Uusimpana työtehtävänäni on olla osana Valion tuotantolaitosten erotustekniikan suodatusryhmää, jossa ylläpidän tuotantolaitosten suodatuskalvokirjanpitoa ja teen suodatuskalvohankintoja yhdessä muiden ryhmän jäsenten kanssa.

Työssäni saan jatkuvasti haastaa itseäni ongelmanratkaisutaidoilla, joustavuudella, tarkkuudella ja nopealla reagointikyvyllä. Tätä kaikkea tukee taitava työtiimini sekä erityisesti läheisimmät työkaverini, T&K:n teknologiaryhmien tutkimusassistentit.

Luottamusmiehenä haluan edistää työpaikallani entistä avoimempaa työilmapiiriä ja pyrkiä itse noudattamaan sitä mahdollisimman hyvin sekä olemaan helposti lähestyttävä.”

Vapaa-ajallaan Nina rentoutuu harrastusten parissa sekä hyvän ystäväporukan kanssa kokoontuen illanviettoihin ja muun muassa teatteriretkille.

Harrastuksiani ovat luonnossa liikkuminen, leivonta ja ruoanlaitto sekä erityisesti uusien reseptien etsiminen somesta ja niiden testailu. Lempparimaitotuotteitani ovat Valion Gefilus piimä sekä leivonnassa uusi laktoositon Mascarpone.

Toivotan kaikille MVL:n jäsenille oikein hauskaa, lämmintä ja rentouttavaa kesää!”

Lue Ninan esittely Maitotalous-lehdestä, linkki näköislehteen verkkosivuillamme www.mvl.fi/maitotalous