MVL Hämeen perheretki Aulangolle

26.5.2024
Aulanko

MVL Häme ry järjestää jäsenilleen ja heidän perheilleen perheretken Aulangolle. Ohjelmassa on makkaran paistoa ja opastettu kierros Aulangon puistometsässä.

Ohjelma

Klo 12 Makkaran paistoa Aulangon Tekosaarten kodalla. Yhdistys tarjoaa makkarat.
Tekosaarten kodan edustalla olevalle pienelle pysäköintialueelle pääsee ajamaan
Aulangonkujan alkupäästä kahvila-ravintola Hugon vierestä lähtevän huoltotien kautta. Tie kulkee golfkentän läpi. Kodan parkkipaikka on pieni, joten auton voi myös jättää esimerkiksi Aulangon kylpylän parkkipaikalle, josta on lyhyt kävelymatka kodalle.

Klo 14 Opastettu kierros Aulangon puistometsässä. Kierros alkaa Aulangon Tornikahvilan edestä, jonne siirtyminen tapahtuu omilla autoilla. Kierros soveltuu myös lapsille ja se on mahdollista kulkea lastenrattaiden kanssa.

Noin klo 16 kierroksen jälkeen syömme munkit kahvin/mehun kanssa Tornikahvilassa. Näkötornin kahvila sijaitsee näköalapaikalla, entisen metsänvartijan mökin tiloissa. 1800-luvun rakennus on kunnostettu alkuperäistä henkeä kunnioittaen ja toimii nykyään viihtyisänä kahvilana. Ainutlaatuinen Aulangon puisto on osa Hämeenlinnan Kansallista Kaupunkipuistoa. Noin 100 hehtaarin suuruisen puistometsän läpi kulkee päällystetty tie ja runsaasti kävelyreittejä. Puistometsässä on upeat näkymät ja kaunis luonto. Sieltä löytyy paljon nähtävää, kuten näkötorni, karhuluola, Ruusulaakson paviljonki, Onnen
temppeli, joutsenlampi sekä Graniittilinna.

Hinta ja ilmoittautuminen

Retken hinta on 5 € aikuiselta, lapsille ilmainen. Hinta sisältää makkarat, opastetun kierroksen sekä munkin ja kahvin/mehun.

Ilmoittautumiset 17.5.2024 mennessä Leila Tuori-Laukkoselle leila.tuori@hmlosuusmeijeri.fi
Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.
Omavastuu maksetaan MVL Häme ry tilille: FI98 5680 0040 2113 16

Muistathan hyödyntää Cityshopparin edut

MVL:n jäsenetuna vuodelle 2024 saat Cityshopparin, jossa paljon erilaisia etuja, kuten esimerkiksi hienoja hotelli- ja majoitustarjouksia eri puolella Suomea.

Maitotalous jäsenlehti

Maitotalous on MVL:n jäsenlehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Uusimman Maitotalouden luet myös kätevästi verkossa.