Maitokolmio hakee meijeristiä/tuotevalmistajaa

Maitokolmio on pitkät perinteet omaava keskipohjalainen meijeriyritys. Tuotantolaitokset sijaitsevat Toholammilla ja Sievissä. Meijeri valmistaa kahdessa tuotantolaitoksessa kauppanesteitä, meijerirasvoja, viilejä, rahkoja ja vanukkaita lähes 60 miljoonaa kiloa vuodessa.

Haemme nyt tuotevalmistajaa / meijeristiä  vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu meijerituotteiden valmistus ja laadun hallinta. Tehtävä edellyttää meijerialan koulutusta,  huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja. Työ on vuorotyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Osuuskunta Maitokolmio tarjoaa tehtäviin valittaville henkilöille mielenkiintoiset työtehtävät hyvähenkisessä, aidosti toimintaa kehittävässä  sadan hengen työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä tuotantopäällikkö Petteri Pinolalta, puh. 044 581 6210.

Hakemukset sähköpostiin 31.3.2023 mennessä: petteri.pinola@maitokolmio.fi

default